Ideálny štát (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tomasik (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.05.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 177 slov
Počet zobrazení: 1 373
Tlačení: 60
Uložení: 64

Ideálny štát (Úvaha) 

Štát by sa mal viac starať o životné prostredie a ochrancovia prírody by sa mali postarať o lesy napadnuté lykožrútom. Ľudia by nemali ničiť označenia na turistických chodníkoch a mali by organizovať veľa dobrovoľných prác i v rámci obnovenia a skrášlenia hôr. Štát by mal poskytnúť nielen štúdium a zdravotnú starostlivosť, ale aj rôzne zaujímavé destinácie.

Historické pamiatky, ktoré sa doteraz zachovali, by mali mať svoje miesto a väčšiu starostlivosť. Každý občan musí mať štátne občianstvo, aby mohol mať v krajine trvalý pobyt. Dobrovoľné práce by sa mali organizovať častejšie aby, ľudia dostali nejaké štátne príspevky a mali by taktiež dušu na mieste. Školy by mohli dostať nejaký menší príspevok na rekonštrukciu a steny pomaľované grafitami. Taktiež by školy mohli mať výzor, ktorý sa viac podobá 21 storočiu.

Ceny by určite mali poklesnúť, hlavne na MHD.Do zahraničia by sa tiež malo cestovať lacnejšie, aj keď by to asi letecké spoločnosti priviedlo k bankrotu. Sociálne siete by nemali navštevovať deti do 10 rokov, pretože už teraz to má veľký vplyv na ich výsledky v škole a na správanie. Disciplína mladých ľudí je práve týmito sociálnymi sieťami veľmi ovplyvnená. Koniec.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu