Čo riešia dnešní teenegeri

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: babuska
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 702 slov
Počet zobrazení: 524
Tlačení: 78
Uložení: 72

Čo riešia dnešní teenegeri

21 storočie. Obdobie plné prekvapivých okamžikov, ktoré stále neviem ovplyvniť. Keď sa človek zamyslí a poobzerá sa okolo seba uvidí, že len v svojom meste má dosť mladých ľudí, aby napríklad založili teroristickú organizáciu, či novú hudobnú skupinu. Ale títo ľudia v dnešnej dobe skrývajú tajomstvá, ktoré sú z veľkej miery znepokojivé.

Jeden z hlavných bodov, o čo sa teenegeri sú schopní aj pobiť, je láska a porozumenie. Samozrejme je to obdobie prvých lások, preto sa nemôžeme čudovať. Keď už príde na nejaký takýto zážitok, chovajú sa ako splašení. Nedajbože, keď príde na sklamanie prepadá to do ťažkých chvíľ plných sebaľutovania a depresií. Pri tejto polovičnej téme sa nám sem hodí jeden úžasný verš: I'll be summer sun for you forever, forever winter if you go. Či už si dievča a chlapec alebo chlapec a chlapec, či dievča a dievča. Je to jedno aké pohlavie, tá bolesť tam bude stále rovnaká. Iný kaliber je, keď im niekto zomrie, myslím, že na tento typ bolesti pomôže len veľká dávka Folklore a Red zároveň, v tomto prípade potom navštevujú odborné vyšetrenia kvôli ich psychickému zdraviu, pretože vieme aké to je, keď nám zomrie pes či mačka a nie nedajbože človek, ktorého sme milovali. V tom “lepšom” no stále nie najlepšom sa snažia dostať späť ku svojej stratenej “láske,” ktorá samozrejme už vyspáva s niekým druhým v posteli alebo lieta v oblakoch. A toto je ten čas kedy si povieme a bolo to treba ? Ale bolo. Človek sa učí na vlastných chybách a slzách, pretože bez tejto Sad Beautiful Tragic by to nebolo pravé teenegerské obdobie.

Druhý veľmi znepokojivý bod je, že sa rozprávajú legendy o tom, ako sú namyslení a pozerajú len sami na seba. Keď príde príležitosť zisti, ako komu môžu ublížiť, hneď toho využijú, aké šťastie však? Sú schopní v danom človeku vyvolať smútok či depresie, niet sa čudovať, že si radšej vyberú stranu v Rose Garden ako v Madison Square. Ale aj tak možno jedného dňa zistia, že svet sa posunie, ale oni s ich drámou ich postihne možno jedine karma. Aké šťastie však?

Tretia veľmi obľúbená téma. Alkohol. Tento diablov nápoj z väčšia zabezpečuje reputation v budúcich priateľstvách, možno v začínajúcom gangu. Ale musíme si uvedomiť, že v ich veku je to otázka minút či hodín, kedy sa z nich stanú plnohodnotní alkoholici. Následne narcisti začnú svoju hru a ich klamstvá. Ach ty toho nevypiješ toľko! Hah si si istý?

Následne to skončí tým, že buď majú pomaly sa rozkladajúcu pečeň, žiadne mozgové bunky, alebo zomrú na dne rieky osamotení. Niet sa čo čudovať, že na druhý deň ráno sa spytujú sami seba Look What You Made Me Do alkohol. Ako sa hovorí , že odpustenie od Boha je večné a je to krásna vec, ehm, ale v tomto prípade to neviem povedať bez toho, aby som sa nesmial. Viem, že ma asi ukrižujete, ale je to pravda.

Oni si za to môžu, nikto iný len oni. V tomto prípade pokiaľ je to ešte v miere, je to dajme tomu okay. Ale aj tak prepadli alkoholizmu (volaj si to, ako chceš) existuje miesto s názvom psychiatrická liečebňa alebo ústav, kde sa umiestňujú takéto prípady, a to som ešte nespomenul drogy. Z mojej vlastnej skúsenosti viem a poznal som bývalých spolužiakov, ktorí už nedávali tú školu, tak každé ráno išli dáke oblbováky (samozrejme Meťju je čistý, taký bordel by som do seba v živote nedal) …

Ďalšou veľmi diskutovanou témou u teenagerov je fajčenie, jééj aké nečakané. Myslím, že k tejto téme sa netreba moc rozpisovať. Poznáme to, ničíme si naše pracujúce pľúca, ktoré idú celý život zadarmo, bez príplatkov alebo výplaty a ani nemajú ochotu im pomôcť nedajbože ešte ničiť. Čo sa týka pečene, tak tá už..left chat,…pretože, ako ste už vyššie čítali mali sme tam náš úžasný alkohol. If u, know u, know.

Každý sme si už prešli týmto obdobím alebo si im možno len teraz prechádzame. Tento čas, ktorému som sa venoval bol zväčša z mojej skúsenosti (preto bol písaný zväčša iróniou, i’m sorry about this)

A myslím si, že existuje ďalších tisíc prípadov na podobné situácie, ale sme už na konci a mne nezostáva nič iné, ako ukončiť dnešnú úvahu.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.010 s.
Zavrieť reklamu