Moje najobľubenejšie miesto

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: babuska
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 217 slov
Počet zobrazení: 2 172
Tlačení: 66
Uložení: 65

Moje najobľubenejšie miesto

Každý má miesto, ktoré je pre neho najkrajším. Pre mňa je to môj domov.

Máme postavený nový rodinný dom. Bývam tu ja, mama, ocko a náš pes. Domov je miesto, kde sa všetci dobre cítime. Vždy ráno sú pripravené teplé raňajky, obedom rozvoniava celý dom a na záver dňa nás zase spája teplá večera. Čo by som si viac želala? Pred dvorom je malý potôčik. Dvor poteší každého, kto má rád pestrosť farieb.

Ozdobné kamene sú dominantou okrasnej záhrady. V záhradke je tečúca fontána, ktorá sa nedá prehliadnuť. V lete nám zakvitnuté muškáty zdobia všetky balkóny. Vždy sa s mamou príkladne staráme o všetky živé kvety. Po udržiavanom trávniku sa rád preháňa náš pes. V interiéri je všetko dokonale zladené. Schody, dvere, nábytok a teplé tóny ich farieb robia dom útulným.

Mojím najkrajším kráľovstvom je moja izba. Je priestranná a všetko v nej má svoje miesto. Vždy si ju udržiavam v čistote. Tu sa učím, ale aj relaxujem. Mám i svoju obývačku. Je tiež moderne zariadená. Náš dom je istota celej našej rodiny byť vždy spolu, ale hlavne v zdraví si užiť to, čo moji rodičia vybudovali.

Som vďačná mame aj ockovi za moje najkrajšie miesto, aké nám pripravili. Čo poviete? Pre mňa je to najkrajšie miesto na celom svete, ktoré by som nikdy nevymenila.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu