Jarné prázdniny zážitky

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 317 slov
Počet zobrazení: 1 994
Tlačení: 100
Uložení: 128

Jarné prázdniny zážitky

Jarné prázdniny zážitok č. 1

Tešil som sa len na jedinú vec, kedy už prídu jarné prázdniny. A stalo sa, začali sa, takže som nemusel ísť do školy. Prvý deň prázdnin som strávil u kamaráta, lyžovali sme, a keď prišiel večer, začala sa „párty“, lebo jeho rodičia neboli doma. Na druhý deň ma strašne bolela hlava. Od toho dňa som už nepil. Tým dňom som si nedal skaziť prázdniny. Zvyšok týždňa som mohol spať do jedenástej. No ani práca nepočkala. Bolo jej všade dosť, no po nej som mohol opäť vyraziť s kamarátmi von. No, ani som sa nenazdal, a zase sedím v školských laviciach. Týždeň prázdnin som prežil perfektne a prial by som si, aby sa ešte raz zopakoval.

Jarné prázdniny zážitok č. 2

Jarné prázdniny som trávil doma a s priateľmi. Bolo celkom pekne až na niektoré dni. Mal som dosť práce, lebo napadalo veľa snehu, a potom sa začal topiť. Napriek tomu som si vždy našiel voľný čas na priateľov a zábavu. Každé ráno som skoro vstával, išiel som zakúriť, a potom som šiel odprevadiť sestru do škôlky. Doma som nosil drevo. Cez prázdniny som veľakrát hral s kapelou. Urobili sme si takú malú akciu cez prázdniny a zavolali sme tam veľa priateľov. Párkrát sme sa boli aj na kopci voziť na gume. Bola sranda.

Jarné prázdniny zážitok č. 3

Jarné prázdniny boli super, len keby nebolo toľko snehu. Cez prázdniny som si dobre oddýchol, a tak prišiel na iné myšlienky. Prázdniny som strávil doma a s priateľmi. Bolo super, zažili sme veľa zábavy. Niektoré dni som aj pomáhal doma – nosil som drevo a odhŕňal som sneh. Cez prázdniny som dosť skoro vstával, lebo som mal rozrobenú robotu a chcel som všetko stihnúť. Večer som počúval hudbu, alebo pozeral nejaký dobrý film. Jedno ráno som sa zobudil a uvedomil si, že je koniec prázdnin, no nevadí, prázdniny som ukončil ako sa patrí.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.022 s.
Zavrieť reklamu