Môj idol

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ninuska (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 26.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 216 slov
Počet zobrazení: 1 408
Tlačení: 85
Uložení: 104

Môj idol

Mojím idolom je samozrejme moja mama. Prečo práve ona? Obdivujem svoju mamu takmer vo všetkom. Asi najviac zo všetkého milujem jej flegmatizmus. Neviem, prečo si myslím, že sa moja mama riadi heslom: „Problém, ktorý neriešiš nie je problém.” Obdivujem ju už len preto, že zvláda byť mamou. Sama sa niekedy pozastavujem nad svojím správaním.

Čudujem sa, že ona to zvláda na jednotku. Moja mama je typický realista, ničomu, čo sa nedá dokázať alebo ukázať, neverí. ˝Mama˝ toto slovo počuje asi miliónkrát za deň, no stále mi naň odpovie. Podľa tohto súdim, že jedna z najsilnejších vlastností mojej mamy je jej trpezlivosť, pretože ju má fakt neskutočne veľkú. Ja na jej mieste už vybuchnem.

Verím a viem, že napriek tomu všetko, čo robí, robí s láskou. S láskou k nám deťom. Možno, že keď počujete slovo idol, predstavíte si tie najväčšie hviezdy Ameriky, všetkých možných spevákov, hercov, umelcov a podobne. No ja stále za týmto slovom budem vidieť tvár mojej mamy. Je to pre mňa vzácny človek a hlavne je to človek, ktorý mi umožnil byť tu, zažívať pekné aj nepekné chvíle a žiť.

Dala mi život a už len preto sa stáva niekým. Niekým, kto vždy mal, má a aj bude mať to najvyššie postavenie v mojom rebríčku dôležitých ľudí v mojom živote.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Kľúčové slová

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#Môj idol


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.012 s.
Zavrieť reklamu