Poďakovanie za spoluprácu pri odchode zo zamestnania

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ninuska (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 07.07.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 262 slov
Počet zobrazení: 6 504
Tlačení: 257
Uložení: 243

Poďakovanie za spoluprácu pri odchode zo zamestnania

Vážení kolegovia,

dnes sa ku vám obraciam so zmiešanými pocitmi, keďže opúšťam túto skvelú pracovnú atmosféru, ktorú sme spoločne vytvorili. Chcel by som využiť túto príležitosť na vyjadrenie hlbokého a úprimného poďakovania za vašu podporu, spoluprácu a priateľstvo počas mojich rokov tu.

Každý deň som si cenil možnosť pracovať s takým talentovaným a oddaným tímom. Vaša odbornosť a vášeň pre svoju prácu ma vždy inšpirovala a motivovala. Spoločne sme čelili výzvam, dosahovali úspechy a stretávali sa s prekážkami, no vždy sme našli spôsob, ako ich prekonať.

Chcem sa poďakovať všetkým svojim kolegom za to, že som sa vždy cítil ako súčasť tímu a že som bol ocenený za svoje príspevky. Vaša priateľská atmosféra, úsmevy a podpora vytvorili tu unikátne pracovné prostredie, ktoré budem veľmi postrádať.

Rovnako by som sa chcel poďakovať aj vedeniu spoločnosti za dôveru, ktorú mi preukázalo a za príležitosť rásť a rozvíjať sa v tejto organizácii. Vaše vedenie a vedenie projektovej tímu mi poskytlo cenné skúsenosti a poznatky, ktoré si so sebou nesiem do ďalších výziev.

Je pre mňa smutné opúšťať tento tím a túto spoločnosť, no prichádzajúci čas mi prináša nové príležitosti a výzvy, ktoré musím prijať. Dúfam, že naše cesty sa ešte niekedy skrížia a budem mať možnosť spolupracovať s vami znova.

Ešte raz, veľmi pekne ďakujem za vašu priateľstvo, podporu a spoluprácu. Som hrdý na to, že som bol súčasťou tohto tímu a nechám tu kus srdca. Držím vám všetkým palce do budúcnosti a želám vám nekonečný úspech vo vašich profesionálnych a osobných životoch.

S úprimnou vďakou,

Meno a Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#poďakovanie za spoluprácu pri odchode do dôchodku - vzor #podakovanie za spoluprácu


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu