Také niečo sa neodpúšťa ľahko... (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: petka
Typ práce: Ostatné
Dátum: 11.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 281 slov
Počet zobrazení: 219
Tlačení: 20
Uložení: 19

Také niečo sa neodpúšťa ľahko... (Rozprávanie)

Bol to letný večer, keď som sa ocitol na tom mieste, kde som sa zrazu ocitol aj pred mnohými rokmi. Prešiel som sa uličkami, ktoré kedysi boli plné smiechu a života. Teraz však panovala ticho a prázdno. Všetko sa zmenilo od toho tragického dňa.

Spomienky sa mi vkrádali do mysle, ako keby to bolo včera. Bol to deň, ktorý som by nikdy nezabudol. Nechcel som ísť späť, no všetko ma k tomu viedlo. Keď som dorazil k miestu, kde sa to stalo, pocítil som zvláštne zmiešané emócie. Bola to bolesť, smútok, ale aj hnev voči osobe, ktorá ma zradila.

Pamätám si na každý detail toho večera. Vzduch bol napätý a oči mi horeli od slz. Nedokázal som pochopiť, ako sa to mohlo stať. Bol to ten istý človek, ktorému som dôveroval, ktorý ma zradil a zničil moje sny. Také niečo sa neodpúšťa ľahko...

V duchu som sa pýtal, čo sa stalo s tým, koho som kedysi poznal. Kde sa stratila tá dobrá duša, ktorú som raz videl v jeho očiach? Ale odpoveď som nepoznal a asi nikdy nezistím.

A tak som tam stál, čelil som minulosti a bojoval s vlastnými démonmi. V tom momente som si uvedomil, že odpustiť nie je ľahké, ale je to jediná cesta k uzdraveniu a pokojnému životu. A tak som sa rozhodol odpustiť, nielen jemu, ale aj sebe.

Keď som sa otočil na odchod, pocítil som ľahkosť vo svojom srdci. Bola to úľava vedieť, že som sa rozhodol pre lásku a odpustenie. Aj keď spomienky na tú udalosť zostanú, nechcem, aby ma väzili a bránili mi v žití naplno. Pretože také niečo sa neodpúšťa ľahko, ale odpustenie je kľúčom k slobode.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu