Vyučovanie v budúcnosti (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: mirka2
Typ práce: Ostatné
Dátum: 28.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 199 slov
Počet zobrazení: 107
Tlačení: 11
Uložení: 14

Vyučovanie v budúcnosti (Úvaha)

Škola budúcnosti? To bude paráda. Už v dnešnej dobe sa v škole učí ináč, ako sa učili naši rodičia a starí rodičia.

V dnešnej škole sú už iné lavice, knihy, pomôcky, rozšírené predmety, na školách sú všade telocvične, školské ihriská, školské jedálne pôsobia ako reštaurácie. Aspoň tá naša. Už dnes máme triedy s počítačmi, na ktorých si robíme rôzne úlohy, projekty, prezentácie... Toto všetko si môžeme stiahnuť na USB kľúč do pamäte. Z toho vidno, že doba napreduje, všetko sa elektronizuje, uľahčuje prácu žiakom i učiteľom.

Aj moja predstava o škole budúcnosti je v duchu modernizácie. Nebudeme nosiť knihy, písať úlohy ako teraz, učiť sa klasicky, chodiť pešo, ale stlačíme iba tlačidlo a pri dome zastane elektromobil, čo nás odvezie do školy.

Na veľkej LCD obrazovke stlačíme tlačidlo, ktoré nám ukáže, čo potrebujeme vedieť na predmet, ktorý nám počítač vybral. Nebude sa kúriť, aby bola teplá voda, teplo v škole, toto všetko sa stane automaticky po stlačení tlačidla TEPLO. Skúšky sa budú robiť elektronicky – stlačením správneho výsledky .

Toto je moja predstava školy budúcnosti. Len či sa takej budúcnosti dožijeme, lebo aj vývoj vo vyzbrojovaní pokračuje a aby niekto tiež nestlačil tlačidlo a už planéta Zem nebude existovať.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu