Motivačný list logistická spoločnosť

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 255 slov
Počet zobrazení: 625
Tlačení: 86
Uložení: 83

Motivačný list logistická spoločnosť 

Dobrý deň,

uchádzam sa o pozíciu referenta junior na základe Vašej ponuky na brigádnickom portáli SuperBrigady.sk. Rozhodol som sa pre Vašu spoločnosť hlavne kvôli faktu, že ste logistická spoločnosť a najmä vďaka Vášmu prístupom k zákazníkom. Logistické služby považujem za jednu z najdôležitejších sfér pre podnikateľov, pretože v dnešnom konkurenčnom svete je preprava skoro jediná položka, ktorá rozhoduje o tom, kto bude na trhu úspešný a kto nie.

Mojou najväčšou profesnou skúsenosťou je trojročné pôsobenie na projekte Project Nemesis ako Head Game Master, kde som bol nútený byť často samostatný, dodržovať striktné deadliny a získal som bohaté komunikačné skúsenosti, či už sa jednalo o hráčov na serveri, alebo riadenie výberových konaní do nášho tímu. Kvôli rušným časom na serveri som sa naučil prispôsobovať sa meniacim situáciám. Riadenie, organizácia tímu a rôznych eventov si vyžadovala ako flexibilitu, tak aj trpezlivosť a správny ľudský prístup.

Hovorím plynule anglicky na profesionálnej úrovni, ako uvádzam v životopise. Dohovorím sa taktiež po francúzsky. Taktiež mi nie je cudzia práca v tíme, či už ako vedúca osoba, alebo ako člen tímu. Rád sa učím novým veciam a ešte radšej prekonávam nové výzvy, hlavne také, o ktorých väčšina ľudí hovorí, že sú nemožné. Považujem sa za človeka, ktorý rád posúva hranice možností. Inak som spoľahlivá osoba s pozitívnym a optimistickým prístupom ako k práci, tak aj k životu samotnému.

Som si vedomý, že životopis nemôže nahradiť osobný kontakt a preto, ak Vás moja žiadosť o zamestnanie zaujala, ďalšie informácie veľmi rád doplním pri osobnom stretnutí.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.026 s.
Zavrieť reklamu