Motivačný list Supply Chain Manager

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 218 slov
Počet zobrazení: 1 300
Tlačení: 97
Uložení: 96

Motivačný list Supply Chain Manager

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Dobrý deň,

Zaujala ma Vaša ponuka voľného pracovného miesta Supply Chain Manager.

Mám 25 ročné skúsenosti v oblasti logistiky a to vo všetkých jej smeroch: interná logistika, externá logistika, doprava, nákup.

Za svoju dlhú prax som stála pri zavádzaní procesov, ich analýze a nastavovaní. Mojou silnou stránkou je analytické myslenie a neustále vylepšovanie procesov, riadenie projektov v oblasti logistiky. Bola som kľúčovou osobou pri nabiehaní systémov ako je WMS – warehouse management system, poloautomatizácia skladov, čiže zvyšovanie efektivity vychystávania, skladovania, príjmu tovaru, výstupnej kontroly, navrhovala som kategorizáciu tovarov podľa rôznych kritérií, určovala som váhu kritérií na základe charakteru tovaru, riadenie skladových zásob – ich hodnota, znižovanie ležiakov a nákladov na skladovanie, layout a mapa skladov, navrhovala som logistické cesty, systém hodnotenia dodávateľov, ako aj motivačný systém odmeňovania v sklade, navrhovala som nákup techniky, obalový manažment, KPI pre jednotlivé úseky oddelenia Supply Chain – obrátka skladu, počet reklamácií, počet chýb – riadkov, jednotiek, efektivita dopravy a manažment dopravy, atď.

Som veľmi zodpovedná a úlohy doťahujem do konca.

Keďže nemám problém, či už s dochádzaním, prípadným presťahovaním, tak vzdialenosť od domova pre mňa nie je neriešiteľnou situáciou.

Verím, že Vás môj motivačný list ako aj CV zaujal a budem mať možnosť odprezentovať svoje skúsenosti na osobnom pohovore

S úctou,

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.025 s.
Zavrieť reklamu