Motivačný list Au pair

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 293 slov
Počet zobrazení: 1 056
Tlačení: 105
Uložení: 109

Motivačný list Au pair

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Vážená/ý pán/pani XXX,

na základe uverejnenej ponuky, sa uchádzam o prácu au pair v UK, nakoľko je to jedna z možností ako sa najlepšie zdokonaliť v anglickom jazyku a samozrejme získať nové skúsenosti pri práci s deťmi v domácom prostredí. Vidím to ako skvelú príležitosť si rozšíriť svoje schopnosti, osobný rast ako aj nové vízie do budúcnosti.

Môj vzťah k deťom je kladný, nakoľko mám skúsenosti z rôznych dobrovoľníckych činností pri práci s deťmi z náhradných rodín z detských táborov, víkendových pobytov, klubov pre deti. Ďalej som 2 roky vykonávala osobného asistenta v podporovanom bývaní pre ľudí s mentálnym postihnutím, ktorých som viedla k samostatnosti a asistovala im pri sebaobslužných činnostiach ako je varenie, pranie, upratovanie a bežné domáce práce ako aj sprevádzanie pri cestovaní, vybavovaní úradných vecí, na spoločenských akciách alebo pri voľnočasových aktivitách.

Mojimi charakterovými črtami sú empatia, ohľaduplnosť, tolerancia, ústretovosť, flexibilita, prispôsobivosť, trpezlivosť, bezprostrednosť, samostatnosť, komunikatívnosť. Som veľmi priateľská a spoločenská, všestranne zameraná. Prezentujem sa ako človek, ktorý sa aktívne zúčastňuje na spoločenských podujatiach napr. (divadlo, kino, koncerty všetkých žánrov, vzdelávacie prednášky a diskusie na rôzne témy, charitatívne udalosti) ale aj športových aktivít (tímové, loptové hry, behanie, plávanie, bicyklovanie, lezenie, skákanie na trampolíne, yoga, badminton).

Využívam každú vhodnú príležitosť získať nové skúsenosti, zručnosti, vedomosti, informácie, ktoré pozitívne rozvíjajú a obohacujú moju osobnosť. Som nekonfliktný typ ktorý sa prikláňa k diplomatickému riešeniu problémov, pretože každý problém má viaceré možnosti riešenia. Preferujem zdravý a aktívny životný štýl. Myslím si, že moja pozitívna energia, empatický a priateľský prístup k ľuďom, deťom, zvieratám a celkový postoj k životu, vystihuje to kým som (kto som?). Je zaslepenosť odsudzovať to, čo nepoznáš. (Seneca), na základe tohto motta sa snažím pristupovať ku všetkému s úctou, rešpektom a pokorou.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, ďalšie informácie veľmi rada doplním

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.012 s.
Zavrieť reklamu