Motivačný list Finančný účtovník

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 238 slov
Počet zobrazení: 1 063
Tlačení: 94
Uložení: 98

Motivačný list Finančný účtovník

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Na základe inzerátu, uverejneného na portáli SuperBrigady.sk dňa 13.09.2022, by som Vás chcel požiadať o prijatie do zamestnania. Zaujímam sa o pozíciu Finančný účtovník.

Počas štúdia som nadobudol široký záber z oblasti techniky ako aj ekonomiky. Študoval som na Strednej priemyselnej škole chemickej a potravinárskej na odbore TIS (technicko-informatívne služby), kde sme sa zaoberali rôznymi oblasťami od chémie cez ekonómiu až po informačné technológie.

Po strednej škole som začal študovať na Ekonomickej univerzite v Bratislave na fakulte hospodárskej informatiky odbor Účtovníctvo a finančné riadenie, kde som sa podrobnejšie venoval vedeniu účtovníctva v rôznych typoch organizácii ale aj informačným technológiám. Počas štúdia som pracoval na pozíciách kde som mal možnosť zlepšovať hlavne moje zručnosti v používaní PC a vedení účtovníctva, ale aj v starostlivosti o zverený projekt.

Medzi moje osobnostné vlastnosti patrí, zodpovednosť, pozitívny prístup k riešeniu problémov, samostatnosť, analytické ale aj kreatívne myslenie, húževnatosť, rád sa učím nové veci, veľmi rád cestujem a veľmi rád by som svoje vedomosti aj skúsenosti preniesol do práce. Nakoľko som mladý a s chuťou pracovať pre Vašu spoločnosť verím, že by som bol pre Vás prínosom.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, rád by som prišiel na osobný pohovor a doplnil ďalšie potrebné informácie, ktoré Vám pomôžu rozhodnúť či som pre túto pozíciu a Vašu spoločnosť, správny človek. Ďakujem za čas, ktorý ste venovali mojej žiadosti.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.022 s.
Zavrieť reklamu