Žiadosť o prijatie na letnú brigádu VZOR

Pomôcky » Žiadosti

Autor: ypsilon (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 01.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 221 slov
Počet zobrazení: 1 986
Tlačení: 104
Uložení: 102

Žiadosť o prijatie na letnú brigádu VZOR 

Vážený pán/pani,

S veľkým záujmom sa obraciam na Vás s žiadosťou o prijatie na letnú brigádu. Chcel/a by som využiť letné prázdniny na získanie pracovných skúseností a prínosnú aktivitu.

  • Meno a priezvisko:
  • Dátum narodenia:
  • Kontaktné údaje:
  • Adresa:
  • Telefónne číslo:
  • Email:

V súčasnosti som študent/študentka (v prípade, že ste študentom) a mám voľno počas letných mesiacov. Mám záujem o brigádu vo Vašej organizácii/ spoločnosti, pretože ma zaujíma (tu spomeniete svoje záujmy, napríklad: oblasť, v ktorej táto organizácia pôsobí, hodnoty, ktoré zastáva, či konkrétne projekty, ktoré ma zaujímajú).

Mám základné pracovné skúsenosti, ktoré som nadobudol/a v (tu spomeniete svoje predchádzajúce pracovné skúsenosti alebo dobrovoľnícke aktivity). Verím, že tieto skúsenosti a moja ochota učiť sa nové veci ma pripravia na úspešné plnenie úloh v rámci letnej brigády.

Som flexibilný/flexibilná a prispôsobivý/prispôsobivá, ochotný/ochotná pracovať v tíme a prispievať k spoločnému cieľu. Mám dobré komunikačné schopnosti a rád/rada sa učím od skúsenejších kolegov.

Verím, že by som mohol/mohla byť cenným príspevkom pre Vašu organizáciu/spoločnosť počas letných mesiacov. Som pripravený/pripravená poskytnúť ďalšie informácie a stretnúť sa na osobnom pohovore, aby sme mohli diskutovať o mojej účasti na letnej brigáde.

Ďakujem Vám za zváženie mojej žiadosti. Verím, že by to pre mňa bol skvelý príležitosť na rast a rozvoj. Som k dispozícii na akékoľvek ďalšie otázky, ktoré by ste mali.

S úctou,

Vaše meno a podpis

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.021 s.
Zavrieť reklamu