Žiadosť o prijatie do zamestnania ako upratovačka

Pomôcky » Žiadosti

Autor: xara (17)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.10.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 173 slov
Počet zobrazení: 1 822
Tlačení: 94
Uložení: 99

Žiadosť o prijatie do zamestnania ako upratovačka

Dobrý deň,

obraciam sa na vás s žiadosťou o prijatie na pozíciu upratovačky vo vašej spoločnosti. S mojou skúsenosťou v oblasti údržby a upratovania a ochotou prispievať k čistému a zdravému pracovnému prostrediu som presvedčená, že môžem byť aktívnym členom vášho tímu.

Mám skúsenosti s vysávaním, umývaním, upratovaním kancelárií a verejných priestorov. Som zodpovedná, dôkladná a dbám na čistotu a poriadok. Mám schopnosť pracovať samostatne alebo v tíme a som ochotná učiť sa nové postupy a metódy, aby som dosiahla optimálne výsledky.

Mám záujem o prácu v spoločnosti, ktorá si váži kvalitu a údržbu svojho prostredia. Som pripravená venovať pozornosť aj detailom a postarať sa o čistotu tak, aby sa všetci zamestnanci cítili pohodlne a bezpečne.

Som pripravená na osobný pohovor, kde môžem predstaviť svoje schopnosti a skúsenosti podrobnejšie. Dúfam, že dostanem príležitosť prispieť k efektívnemu fungovaniu vášho pracovného prostredia.

Ďakujem vám za zváženie mojej žiadosti. Môžete ma kontaktovať na (váš telefón) alebo (váš email) pre ďalšie informácie alebo na dohodnutie pohovoru.

S úctou,

Meno a Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu