Vinše k promóciám

Slovenský jazyk » Básne

Autor: janka114
Typ práce: Referát
Dátum: 22.06.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 515 slov
Počet zobrazení: 62 416
Tlačení: 1 773
Uložení: 1 587

Vinše k promóciám

Vinše k promóciám č. 1

K titulu inžinier dovoľ nám vinš krátky, nech Ti vždy bohatnú vedecké poznatky. I keď cieľ vysnený ponúka oddýchnuť, viem, že pôjdeš ďalej, na ďalšiu žitia púť. Že bude sprievodcom obloha belasá i riečka tajomná, čo dobrom volá sa. Že sa v Tebe nesklamú otec, mamka Tvoja, čo sledujú Tvoj každý krok, o Teba sa boja. S láskou, úctou, vďačnosťou objím si ich vrelo, v teple lásky tých dvoch sŕdc pôjdeš ďalej smelo.

Vinše k promóciám č. 2

K úspešnému ukončeniu štúdia Ti srdečne blahoželáme a želáme veľa zdravia, šťastia a úspechov v budúcom živote, zaujímavé povolanie a splnenie všetkých snov.

Vinše k promóciám č. 3

K úspešnému ukončeniu štúdia na vysokej škole srdečne blahoželáme.

Vinše k promóciám č. 4

Konečne sa splnil vytúžený sen ... V rukách držíš diplom a srdce máš plné očakávania. Tak neváhaj a vykroč správnym smerom do sveta, ktorý sa nazýva ŽIVOT.

Vinše k promóciám č. 5

Lekárom si duše, tela, jasá s Tebou rodný kraj. Pre ľudstvo smieš spraviť veľa, na to stále pamätaj! Toľko šťastia, pozornosti, koľko v tejto chvíli, nech Ťa celý život hostí, ... náš milý.

Vinše k promóciám č. 6

Nech sa Tvoje sny stanú skutočnosťou a nech je skutočnosť krajšia ako ten najodvážnejší sen.

Vinše k promóciám č. 7

Miesto kvetov, stisku ruky iba krátky telegram: Silou možno váľať buky, rozumom z nich stavať chrám.

Vinše k promóciám č. 8

Písomky a skúšky už zdajú sa byť iba hrou. Roky štúdia ostanú navždy peknou spomienkou. Veľa šťastia na ceste za úspechom praje ...

Vinše k promóciám č. 9

Po rokoch štúdia, metroch ťahákov, desiatkach prebdených nocí a náročných skúšok, je najvyšší čas využiť vedomosti a vykročiť v ústrety šťastnej budúcnosti.

Vinše k promóciám č. 10

Škola je už minulosťou a Teba láka svet. Tak využi vedomostí a smelo vykroč vpred.

Vinše k promóciám č. 11

Teraz nastal ten správny čas. Knižky do kúta postaviť a poriadne to osláviť.

Vinše k promóciám č. 12

Titul zdobí Vašu snahu, fantáziu, talent, um. Ak má život správnu dráhu, chutí ako ópium.

Vinše k promóciám č. 13

To sa Ti dnes ... žije, keď máš zrazu promócie za sebou. Neboli to ľahké roky, veru si sa neraz potil z toľkých papierov. Musela tá mama s otcom veru nosiť dňom aj nocou klobásky, aby si vraj lepšie vedel zodpovedať múdrej vede otázky. Musela tá mama s otcom nosiť veru dňom aj nocou vajíčka, aby trochu pookriala pred skúškami tvoja malá dušička.

Vinše k promóciám č. 14

Už utíchli posluchárne, diplom hreje v náručí. Že tie roky nie sú márne, len pilnosť vám zaručí. Gaudeamus včera stíchlo, dnes je život pred vami, a ten beží strašne rýchlo, chráňte sa pred prehrami! Zápočty a skúšky kruté iste sú už zabudnuté. Nový index - čisté stránky. Život vám dá do nich známky.

Vinše k promóciám č. 15

Už si o krok ďalej, o stupeň vyššie. Nie chvála, len slová vďaky každému, čo pri Tebe stál. Titul máš a chceš byť taký, aby svet Ti ďalej prial. P.S.: Konečne konečná (trpela pečeň). Päť rokov sa ten čas ohromne vliekol.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu