Motivačný list

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: NaNuska
Typ práce: Referát
Dátum: 05.03.2009
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 216 slov
Počet zobrazení: 55 112
Tlačení: 1 443
Uložení: 1 390

Motivačný list

Meno Priezvisko, Ulica číslo, PSČ Mesto 

• •

Slovenská sporiteľňa, a. s.
Dunajská 72
816 07 Bratislava

• • 10. 02. 2007, Veľký Grob

Vec: Motivačný list

Na základe vypočutia prezentácie programu TRAINEE pre stredné školy, ktorú na Obchodnej akadémii v Pezinku predniesol jeden z Vašich zamestnancov, som sa rozhodla využiť túto príležitosť a uchádzať sa o miesto pre svoju povinnú prax práve vo Vašej spoločnosti.

Váš program ma zaujal, pretože si myslím, že je to skvelá príležitosť na dosiahnutie nových vedomostí. Ako voliteľný predmet v 3. ročníku som si vybrala práve predmet Banková sústava a veľmi ma zaujal, preto by som sa chcela dozvedieť niečo viac o práci v tomto sektore a o službách, ktoré Vaša banka poskytuje svojim klientom.

Tento program ma upútal nielen preto, že si myslím, že je to jedna z možností na absolvovanie mojej povinnej praxe, ale aj preto, lebo ho považujem za výbornú šancu na získanie nových skúseností, ktoré určite využijem v budúcnosti, kedy by som rada vyskúšala aj prácu v banke. V súčasnosti sa už 8 rokov učím anglický jazyk, tretím rokom ruský a ovládam prácu s počítačom (Word, Excel, PowerPoint, Internet).

Rada by som sa zúčastnila na Vašom programe a pevne verím, že si vyberiete práve mňa. V tomto prípade sa teším na našu ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.026 s.
Zavrieť reklamu