Tipy na dokonalé prázdniny

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tomasik (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.05.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 195 slov
Počet zobrazení: 2 161
Tlačení: 66
Uložení: 65

Tipy na dokonalé prázdniny 

Určite si už každý z nás vo veľkom plánuje, čo všetko bude počas prázdnin robiť. Tešíte sa na grilovačku, slniečko, kúpalisko, langoše. Milí kamaráti, to všetko sa už blíži! Aby ste si prázdniny skutočne užili a súčasne nezleniveli, máme pre vás zopár tipov!

  1. Dávajte si pozor, aby ste nespali až do obeda. Organizmus si odvykne od pravidelného a prísneho režimu, ktorému ste ho počas roka priučili. Skúste sa premôcť, vstávajte približne v rovnakú hodinu, pravidelne raňajkujte a užívajte si slnečné predpoludnia!
  2. Vyhnite sa svojmu druhému ja – počítaču Pri pécéčku zabijete dosť času počas roka, v lete si dajte pohov!
  3. Neseďte doma! Zavolajte spolužiakom, vezmite so sebou psa, prejdite sa po meste, kúpte si zmrzlinu, rozprávajte sa. Nechajte sa ovládnuť prázdninovým feelingom a vdychujte príjemný večerný vzduch.
  4. Smejte sa, zahrajte si s kamošmi spoločenské hry, jedzte obložené chlebíčky, usporiadajte si svoju vlastnú SuperStar, tancujte, počúvajte hudbu!
  5. Keď sa kamaráti stratia vo svete a vy ostanete sami doma, nezúfajte. Užívajte si pokoj, ujasnite si svoj postoj k životu, vytýčte si ciele, ktoré budete chcieť v novom školskom roku dosiahnuť. Začnite písať, čítajte knihy, sadnite si do trávy s výkresom v ruke a nakreslite strom, kvety, slnko, svoje pocity, myšlienky.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu