Jeden deň bez zlozvyku/zlozvykov! (Diskusný príspevok)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 22.06.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 207 slov
Počet zobrazení: 3 545
Tlačení: 194
Uložení: 162

Jeden deň bez zlozvyku/zlozvykov! (Diskusný príspevok)

Dovoľte mi vyjadriť svoj názor k momentálne preberanej téme, ktorá sa zaoberá zlozvykmi. Ako prvé musím povedať, že nesúhlasím s tvrdeniami svojho kolegu, ktorý zastáva názor, že je potrebné svoje zlozvyky vo veľkej miere riešiť a odstraňovať. Sú predsa časťou každého z nás a dovolím si tvrdiť, že sú časťou potrebnou.

Život každého človeka spočíva v jeho jedinečnosti, čo mi určite dáte za pravdu. Avšak dokážem nájsť aj pochopenie, ak človeka jeho zlozvyky obmedzujú či už v osobnom alebo v pracovnom živote. Vtedy je riešením ich čiastočné alebo úplné potlačenie. Teraz možno nachádzate rozpor v mojom prejave, ale dovoľte mi vysvetlenie.

Všetko záleží od toho, aký zlozvyk budeme riešiť. Ak ide o drobnosť, tak trápiť sa nad takýmto zlozvykom je bezpredmetné. V momente, kedy začneme riešiť problémy väčšieho charakteru, tak sa mnoho vecí mení. Myslím tým zlozvyky, ktoré ničia ľuďom život, ako napríklad: nadmerné požívanie alkoholických nápojov, fajčenie a mnoho ďalších.

Tieto zlozvyky ničia naše životy, našu prácu a mnohokrát majú devastujúce a devalvujúce účinky na ľudí okolo nás. Toto sú už zlozvyky, ktoré je nutné riešiť, pretože z nás nerobia neobyčajných jedincov, ale jedincov, ktorými spoločnosť opovrhuje. Najdôležitejším krokom k riešeniu problému, je dokázať si priznať, že nejaký problém máme.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#Jeden deň bez zlozvykov


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu