Ako zbaliť chalana, ktorý sa mi páči?

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: anika
Typ práce: Referát
Dátum: 03.04.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 519 slov
Počet zobrazení: 27 923
Tlačení: 984
Uložení: 1 060

Ako zbaliť chalana, ktorý sa mi páči? 

Zahrievačka

Si flirt-začiatočníčka? Nepanikár! Svoje flirtovacie taktiky si môžeš vyskúšať na chlapcoch, ktorých vlastne nemáš v úmysle zbaliť. Len si takto osvedčíš, že tvoja technika funguje. Skladaj im veľa komplimentov a buď priateľská. Tento postup opakuj minimálne desaťkrát týždenne.

Základy

Je na čase namakať svaly! Nenúť sa do ničoho, pri tomto ľahkom "cvičení" by si sa mala cítiť uvoľnená. Pokiaľ sa tak nedeje, stopni to a znovu niekoľkokrát vyzkúšaj "Zahrievač ku".

Prví impulz 

Seď s nohami natočenými smerom k nemu. I reč tela ho uistí, že vnímaš, čo ti hovorí. Snaž sa pôsobiť útlejšie tím, že si prehodíš nohu cez nohu. Tím sa nakopne jeho ochraniteľský pud - bude mať potřebu ťa híčkať. 

Medzičasom

Nezkúšaj tieto techniky, pokiaľ si nebudeš úplne istá "Základy". V medzičase sa vybičuješ z pohodlnej flirtovacej atmosféry priamo do akcie.  

Prví impulz 

Ponúkni mu čítanie osudu z jeho dlane. Čo na tom, že niesi žiadná cigánská veštkyne? Dôležité je, že sa budeš môcť dotýkať jeho rúk (och!). Naviac mu môžeš povedať, čo si vyčítala: že skončí s krásnou a zábavnou babou, ktorá je na dosah ruky. 

Prví krok 

Nahovor mu, že vieš čítať tiež z očnej dúhovky (www.volny.cz/m.gil). Budeš tak v jeho tesné blízkosti a môžeš sa kochať jeho pohľadom, ani by si pôsobila ako šmírák:-).  

Pokročilý stupeň

Pozor - táto taktika je určená len pre tie nejzdatnejšie! Pokiaľ medzi ne nepatríš, nesbalíš  nikoho. Trochu ošemetná je v tom, že ho budeš baliť pomocou podpichovánia. Ale buď opatrná - medzi podpichovaním a urážaním býva tenká hranica! 

Prví impulz 

Buď drzá! Niečo v štýlu: ,aha , ten účes ti urobili v miestnom kaderníctve zadarmo, alebo ti za to zaplatili?‘ povedané s úsmevom, by malo zabrať. Ale bacha - netriafaj sa do ničoho príliš osobného: nemiestne poznámky na škaredý dych (nech sú pravdivé alebo nie) ti žiadny úspech neprinesú. 

Prví krok 

Nesúhlas so všetkým, čo povie. Miluje seriál Nezvestní? Povedz mu všetko, čo ťa na ňom štve. Pokiaľ mu budeš odporovať, dostaneš ho do pozície, kedy sa bude snažiť ťa poraziť. A chalani majú radi partnera do debaty. Zásah!  

Vyskúšaj smrtiace flirtovacie triky so zaručenými výsledkami  

  • Krok 1 Pokús sa o očný kontakt. A udrž ho! 
  • Krok 2 Upreným pohľadom oskenuj celé jeho telo. 
  • Krok 3 Opakuj opačným smerom, pokiaľ opäť nezachytíš pohľad jeho očí. 
  • Krok 4 Opakuj Krok 1. 
  • Krok 5 Pochválne sa na naňho usmej (ako že si spokojná s tím, čo vidíš).

Je to trocho čudné, ale nedávaj mu veľmi najavo, že po ňom ideš. Ak si sním ešte nehovorila, nadviaž nejaký menší rozhovor alebo do nehonenápadne drgni a usmej sa.

Ak si si aj ty všimla, že občas na teba mrkne alebo si sa dokonca dozvedela, že sa na teba vypytuje, trošku sa na neho zvodne usmej, ale nie veľmi, mohol by sa zľaknúť, lebo chalani chcú babu dobýjať, inaky by ich to nebavilo.

Chalani milujú vyzívavé veci (ale primerané k veku), tak by ti niekedy nezaškodilo sa nahodiť. Ale pozor nie je každý taký chalan. Ak pojdete na nejakú párty motaj sa okolo neho (ale nevtieraj sa moc). Semtam do neho drgni, alebo si pri neho len tak sadni a ak sa mu páčiš začne prvý a ostatné už pôjde samo.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu