Motivačný list Klientský poradca finančných služieb

Pomôcky » Žiadosti

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 15.07.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 217 slov
Počet zobrazení: 925
Tlačení: 70
Uložení: 62

Motivačný list Klientský poradca finančných služieb 

Meno Priezvisko, Ulica 1, 821 05 Bratislava

FIRMA, s.r.o.

Ulica 1

821 05 Bratislava

Bratislava, 13.7.2022

Motivačný list

Vážená spoločnosť, na základe Vášho inzerátu, uvedeného na portáli SuperBrigady.sk, sa uchádzam o pracovnú pozíciu

Klientský poradca finančných služieb

Rozhodol som sa obrátiť na Vašu firmu, kde môžem uplatniť svoje doterajšie nadobudnuté znalosti a vedomosti. Verím, že budem pre Vašu firmu prínosom. Zároveň som ochotný a schopný vzdelávať sa ďalej. Som absolventom Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, Materiálovotechnologickej fakulte so sídlom v Trnave. Inžiniersky titul som získal v špecializácií na inžinierstvo kvality. Bakalársky titul mám z odboru kvality produkcie. Strednú školu mám zameranú na prevádzku ekonomiku dopravy. Maturitu mám z nemeckého jazyka a tiež mám elementárne znalosti angličtiny.

Ako študent som brigádoval vo výrobe v spoločnosti XXX Trnava, ktorá vyrába diely pre automobilový priemysel. Tiež vo firme Tradičné ľudově umelecké remeslá Leopoldov, kde som propagoval produkty pre potenciálnych zákazníkov.

Medzi moje osobnostné vlastnosti patrí komunikatívnosť, zodpovednosť, samostatnosť, cieľavedomosť, pozitívny prístup k riešeniu problémov a schopnosť pre tímovú spoluprácu, a preto verím, že Vaša spoločnosť nájde vo mne zodpovedného a schopného zamestnanca.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, rád sa Vám predstavím a prípadne doplním ďalšie potrebné informácie na osobnom pohovore. V prílohe listu Vám zároveň zasielam svoj životopis. Za kladné vybavenie mojej žiadosti vopred ďakujem.

Teším sa na Vašu odpoveď.

S pozdravom

Meno Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Motivačný list – vzory, šablóny, príklady



Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.024 s.
Zavrieť reklamu