FEI Dni Príležitostí 2018

Štvrtok, 15.11.2018 09:00 redakcia
Správy pre študentov

Kariérny veľtrh FEI Dni Príležitostí vás neminie ani túto jeseň, čím máte opäť možnosť osloviť svojich budúcich zamestnávateľov a nájsť si tak svoj "dream job". Takýto veľtrh je jedinečná možnosť ako sa môžu návštevníci neformálnym spôsobom stretnúť so zástupcami spoločností a nájsť si tak prácu. Môžete sa naňho tešiť už budúci týždeň, 20.-21. novembra 2018. Mladšie ročníky si môžu dohodnúť bakalárske, či diplomové práce, nájsť si stáž počas školy, či profilovať svoje zameranie už počas štúdia. 

Veľtrhu sa každoročne zúčastňujú firmy rôznych technologických zameraní a medzi poprednými lídrami v tejto oblasti sa objavujú aj tie menej známe, ktoré prostredníctvom nášho veľtrhu, súťaží a tomboly umožňujú potenciálnym zamestnancom nadviazať bezprostredný kontakt so spoločnosťou. Veľtrh sa teší dlhoročnej spolupráci s medzinárodnými spoločnosťami, čím dokazuje, že stojí za zmienku. Nasvedčuje tomu aj každoročné pozitívne hodnotenie, zo strany firiem ako i študentov, ktorým veľtrh pomohol užšie profilovať svoje štúdium či nájsť vysnívanú prácu.

Zoznam spoločností a teda aj potenciálnych budúcich zamestnávateľov je zverejnený na FB evente. Jesenný veľtrh za svojimi predchodcami vôbec nezaostáva a môžeme sa tešiť z účasti desiatok spoločností z technického odvetvia.

Toto podujatia má na našej fakulte vyše 10 ročnú tradíciu a tak nás teší, keď každým rokom vidíme nové, ale aj už známe tváre. Kariérny veľtrh ti prináša Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Nezabudni na svoje CV! Vstup je voľný, tešíme sa na teba.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.011 s.