Novoročné sms priania

Slovenský jazyk » Básne

Autor: wanna (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 05.11.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 630 slov
Počet zobrazení: 1 160
Tlačení: 123
Uložení: 114

Novoročné sms priania 

Novoročné sms prianie č. 1

Hviezdička na nebi svieti a deň za dňom neustále letí, do ďalšieho roka je už len krok, tak Vám želáme šťastný nový rok.

Novoročné sms prianie č. 2

Želajme si v novom roku dobrých ľudí vždy po boku. Zdravia, lásky plný dom a spokojný život v ňom. Vôňa medu, ihličia, dobrôt plný stôl, atmosféra sviatočná, liek na každý bôľ.

Novoročné sms prianie č. 3

Ďalší nový rok je tu zas, o rok zostarne každý z nás. Nech teda lepší bude o stokrát, nech stále má Ťa niekto rád.

Novoročné sms prianie č. 4

Silvestrovský prípitok nech Ti je na úžitok, nech sa smútky, trápenia na radosti premenia. Nech Ťa bolesť nezraní, to je mojím želaním. Šťastný nový rok…

Novoročné sms prianie č. 5

Nech nový rok splní tvoje tajné priania, anjeli nech tvoje cesty chránia a problémy nech sa ťa stránia.

Novoročné sms prianie č. 6

Meníme rok, meníme sny, túžby, názory, požiadavky na život, meníme partnerov, ale nikdy nemeníme priateľov! Príjemné prežitie Silvestra a šťastný nový rok praje …

Novoročné sms prianie č. 7

Nový rok je časom pre bilancovanie, prísľuby a odvážne stávky. Nový rok je však i časom tajných prianí, ktoré majú priniesť rodine tie najvzácnejšie dary. Nech teda nemáte nikdy na šťastie, zdravie, lásku a úspech núdzu a nech vám anjelik prinesie aj dostatok porozumenia a bystrého umu.

Novoročné sms prianie č. 8

Hej, aj s Tebou sa starý rok nemaznal? Tak Ti želám, aby si bol v novom roku kráľ, mnoho nových vecí objavoval a ešte z nich aj iným rozdával.

Novoročné sms prianie č. 9

Prajeme Vám, nech sa zažne láskou nehou srdce každé, nech ste všetci doma spolu, nech nechýba nik u stolu, nech prežijete všetky budúce dni v šťastí, vospolok, po celý nastávajúci rok!

Novoročné sms prianie č. 10

Zvítajme sa s novým rokom, v dobrej vôli, pohode, starosti nech idú bokom, odplavia sa po vode. S úprimnosťou svoje čaše dvíhame tiež vo zvyšok: nech je pevné zdravie Vaše, nech je šťastný nový rok!

Novoročné sms prianie č. 11

Tak ako dnes starý rok padá, nech do Tvojho srdiečka šťastie sadá, zabudni na bolesť a starosti a preži ďalší rok v láske a radosti.

Novoročné sms prianie č. 12

Nech sa starosť všetka zruší a nech vládne pokoj v duši. Čo bolelo nech sa zhojí, čo tešilo nech sa zdvojí. Aby boli v novom roku iba slzy šťastia v oku.

Novoročné sms prianie č. 13

V novom roku veľa pohody, šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, úsmevné príhody a ďalšie života výhody. To všetko praje …

Novoročné sms prianie č. 14

Do nového roku veľa splnených snov Ti prajem. Nech Tvoje srdce pre vernú lásku denne bije a šťastie na duši Ti radostne žije. A aké predsavzatie do nového roku si treba dať? No predsa aspoň 24 hodín denne sa milo usmievať a radosť všetkým naokolo rozdávať.

Novoročné sms prianie č. 15

Sú slová, ktoré nikdy nepovieme, sú lásky, ktoré nezískame, sú chvíle, na ktoré spomíname a sú priatelia, na ktorých nezabúdame. Šťastný nový rok.

Novoročné sms prianie č. 16

Fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v novom roku praje …

Novoročné sms prianie č. 17

V novom roku kvapku smoly, lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán lásky a celý vesmír zdravia želá …

Novoročné sms prianie č. 18

Šťastný nový rok 2018, veľa lásky, zdravia, splnených snov a pracovných úspechov Ti zo srdca želá …

Novoročné sms prianie č. 19

Dnes na liste v kalendári, prvý deň je v januári. Preto verný starým zvykom, pripájam sa k vinšovníkom a prajem Vám v novom roku úspech v každom žitia toku, veľa šťastia, zdravia veľa, všetko, čo si srdce želá.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#Novoročné priania #Novoročné sms


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.029 s.
Zavrieť reklamu