Moja mama opis

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ivanus (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 01.06.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 191 slov
Počet zobrazení: 6 367
Tlačení: 190
Uložení: 209

Moja mama opis

Jej ruky sú ako veľké dvere, ktoré sú mi vždy otvorené. Ja mám svoju mamku rada. Mama – to slovo krásne, básnikom šepká básne. Najkrajšie slovo na svete je mama. Moja mama ma naučila chodiť, rozprávať a počúvať. Pane ktorý si na nebi, zachovaj všetkým deťom mamy.

Moja mama ma vychovala veľmi dobre a za to jej ďakujem. Mama ty tak čisté srdce máš a pre mňa veľa znamenáš. Mama je slnko so zlatým klasom. Malé slniečko to zasa ja som. Viem to, moja milá mamička. Ty si veľká a ja malá hrdlička. Mama je dobrá ako Boh na nebi a preto ju mám rada. A prajem jej aby dlho žila a aby nebola nikdy chorá, len a len zdravá.

Mama je ako nektár z ľalie, v jej náručí tak dobre mi je. Komu sa môžem zdôveriť zo všetkými bolesťami, trápením ale i s radosťami, no predsa mame. Ak je vaša mama v práci môžete jej zavolať. Do postieľky ukladá ma mamička a vždy vraví: Dobre spinkaj maličká. V mojom živote je moja mama veľmi dôležitá. Preto sa dobre mám. Mne svieti mama a ja mame. Kde je naše hniezdo? No predsa náš dom. Ja v tom hniezde bývam tebe pod krídlom moja drahá mamička.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#drahá naša mamka, stará mama ! #Ďakujem mama #mama #Moja stara mama #moja mama


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.020 s.
Zavrieť reklamu